10/11/2006

Chez Daniel από τη Συλλογή Absence του Daniel Frank

9 comments:

  1. Διορθωσε παλι το λινκ...

    :)

    ReplyDelete
  2. πες μου παλι πως.... :)

    ReplyDelete
  3. ..oμορφο..καληνυχτα!!

    ReplyDelete
  4. (Τσεκ γιορ μεηλ.)

    ReplyDelete
  5. Ωραίος πίνακας!

    ReplyDelete
  6. archive, ευχαριστω (και παλι). Ποτε θα μαθω να βαζω λινκ?

    με το φεγγαρι αγγαλια, καλημερα!

    eryx-t, σου δινω το link του ζωγραφου. Ειναι πολυ καλος!!
    http://www.danielfrank.ch/

    ReplyDelete
  7. Σ' ευχαριστώ ymeli για το link. Ενδιαφέρον. Οι αυτοπροσωπογραφίες του μου άρεσαν. Και οι απουσίες απ'όπου και η επιλογή σου - από τα πιο ωραία όντως! Τα πρόσωπα του ωραία αλλά κάτι με την ομοιομορφία τους με ενοχλεί. Πολλά πολλά πρόσωπα. Όλα είναι πολύ ωραία αν τα κοιτάζεις ένα-ένα. Αλλά αυτοί οι έντονοι χρωματισμοί που επαναλαμβάνονται... Στις αυτοπροσωπογραφίες του είναι νομίζω σαφώς χαμηλότερος ο κορεσμός των χρωμάτων. Ενδιαφέρων πάντως, merci!

    ReplyDelete
  8. eryx-t, συμφωνω απολυτα (απολυτα ομως..!. Αυτο που μου αρεσε ηταν η ηρεμια και αυτο το 'αδειο' που εχουν οι 'απουσιες' του..

    ReplyDelete
  9. Ενδιαφέρον! Εννοώ για τη συμφωνία μας. Πάντα οταν διαβάζω κάτι αναρωτιέμαι τι από την ανάγνωσή μου οφείλεται σε μένα και τι σε αυτό που διαβάζω. Η ηρεμία που λες για τις απουσίες του ίσως είναι απουσία του δικού του άγχους περισσότερο. Αυτό το "άδειο" είναι πολύ πολύ εκφραστικό. Ίσως ο ίδιος αισθάνεται πιο ήρεμος όταν είναι μόνος του με το χώρο και αφήνεται να λειτουργήσει πιο χαλαρά και πιο ουσιαστικά απ' ότι με τα πρόσωπα. Και μέσα από την απουσία τους φαίνονται, γράφουν πολύ καθαρότερα τα πρόσωπα και αυτός ο ίδιος και οι σχέσεις του μαζί τους.
    Και το άγχος του είναι νομίζω που φαίνεται και στις αυτοπροσωπογραφίες του. Όπου απεικονίζει τον εαυτό του μέσα στο πλήθος και με υπερμεγέθη μάτια.

    ReplyDelete